Servicii DEZINFECȚIE

DDD Solutions oferă o gamă variată și unică de servicii de dezinfecție profesională. Pentru a asigura realizarea în completă siguranță, discretă și legală a potențialelor activități dăunătoare și primejdioase echipa noastră de profesioniști vine in ajutor cu servicii de dezinfecție realizate cu maximă atenție.

De ce avem nevoie de servicii de dezinfecție?

Atunci când vorbim despre sănătate cea mai bună și mai ieftină soluție este prevenirea și nu combaterea. Riscul unei contaminări cu bacterii sau viruși este foarte ridicat, dar ne putem proteja prin efectuarea periodică a unor tratamente de dezinfecție în spatiile considerate zone cu grad de risc ridicat. Datorită inovațiilor tehnice în domeniul serviciilor de dezinfecție, aceste zone infectate pot fi date uitării.

Prin procesul de dezinfecție întelegem metoda de tratare a mediului înconjurator cu scopul combaterii și distrugerii microorganismelor dăunătoare prevenind, totodată, apariția noilor infecții și în particular a bolilor transmisibile. Dezinfecția se aplică în cazul în care curățenia nu elimină riscul de răspândire a infecției, iar sterilizarea nu este necesară.

DDD Solutions - Servicii DEZINFECȚIE

Costul serviciilor de dezinfecție

Costurile serviciilor de dezinfecție variază în funcție de anumiți factori precum tipul agentului patogen ce trebuie combătut sau prevenit, destinația și suprafața spațiului tratat, periodicitatea intervențiilor etc. Acești factori sunt importanți pentru echipa noastră deoarece încercăm să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru clienții noștri.

© 2022 DDD Solutions - Dezinfectie | Deratizare | Dezinsectie
© 2021 DDD Solutions - Dezinfectie | Deratizare | Dezinsectie