Servicii DERATIZARE

Oferim servicii de deratizare pentru clienții care doresc să scape de rozatoare prin metode si tehnici profesioniste. Echipa DDD Solutions vă oferă metode eficiente si sigure de combatere a rozătoarelor și de prevenire a acestora. Pentru a oferi clientilor cele mai bune rezultate, dezvoltăm și pregătim cu mare atenție programe de deratizare complete.

Cea mai buna cale de a elimina focarele de rozătoare este să prevenim intrarea acestora în casa dumneavoastră. Rozătoarele sunt mari producătoare de pagube materiale, odată ajunse într-o clădire acestea incep să roadă cabluri, să compromită rezervele de hrană sau să alunge clienții din magazine. Mai mult, sunt purtătoare de boli infecto-contagioase, unele fiind transmisibile la oameni, iar prin mobilitatea și frecvența lor excesivă rozătoarele reprezintă o adevarată amenintare a sănătății omului.

De ce avem nevoie de deratizare?

Având un regim variat de hrană, rozătoarele se adaptează foarte ușor în aproape orice mediu, mai ales în cel urban aceste dăunătoare găsesc condiții ideale de dezvoltare. Spațiile preferate de acestea sunt rețelele de canalizare, subsolurile clădirilor, depozitele alimentare, zonele de depozitare a deșeurilor și altele. Din această cauză deratizarea trebuie realizată pe tot parcursul anului, iar in anumite unități se recomandă deratizarea lunară sau cel puțin trimestrială.

Deratizarea este un complex de măsuri aplicate pentru a elimina rozătoarele și pentru a preveni apariția acestora. Deratizarea profesională este executată prin amplasarea stațiilor de captare și intoxicare pe bază de atractanți alimentari și hormonali fără a dăuna mediul sub nici o formă. Echipa de deratizare este pregatită să intervină, să inspecteze și să sigileze toate punctele potențiale de intrare a rozătoarelor.


DDD Solutions - Servicii DERATIZARE

Costul serviciilor de deratizare

Costul serviciilor de deratizare variază în funcție de suprafața spațiului tratat, de gradul de infestare, de tipul dăunătorilor și de frecvența intervențiilor. Cu toate acestea, societatea DDD Solutions dorește să mențină o relație perfectă cu clientii săi, iar pentru acest lucru este necesar ca serviciile de deratizare să fie realizate la standarde înalte și, totodată, să fie realizate la un raport calitate-preț cât mai bun.

© 2022 DDD Solutions - Dezinfectie | Deratizare | Dezinsectie
© 2021 DDD Solutions - Dezinfectie | Deratizare | Dezinsectie